Contact

Welkom op de website van Haegens Logistieke Dienstverlening. Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Oscar Haegens, partner van Suzan en trotse vader van een dochter en twee zonen.

Ik ben een gedreven professional met een passie voor planning en logistiek. Met bijna 16 jaar ervaring in de transportwereld, waarvan 6 jaar als zelfstandige, heb ik een brede kennis opgebouwd en ben ik altijd klaar voor nieuwe uitdagingen.

Mijn carrière kenmerkt zich door punctualiteit, accuratesse en een bovengemiddeld verantwoordelijkheidsgevoel. Als senior planner en logistiek specialist heb ik diverse rollen vervuld, variërend van het plannen van vervoer voor bederfelijke goederen tot het organiseren van internationale transporten voor gerenommeerde bedrijven zoals Siemens en Tata Steel.

Wat mij onderscheidt, naast mijn professionele achtergrond, is mijn spontaniteit, loyaliteit, energieke houding en zeer positieve mentaliteit. Ik hou van aanpakken, doorzetten en werk graag in een team, bij voorkeur met een zelfstandig takenpakket. Mijn enthousiasme is aanstekelijk, en ik ga altijd tot het uiterste om uitdagingen naar tevredenheid van klanten en werkgevers te volbrengen.

In mijn vrije tijd geniet ik van het gezinsleven met Suzan, onze zoon Dex van 11, dochter Puck van 7 en onze zoon Raf van 3. Mijn passies variëren van hardlopen, trailrunning en bootcamp tot snowboarden en het bezoeken van restaurants, cafés en festivals.

Naast mijn professionele bezigheden zet ik me actief in voor verschillende vrijwillige werkzaamheden, zoals fractielid voor de lokale politieke partij PRO Kaag en Braassem en coach/trainer/chauffeur voor de basketballvereniging Dunkinn.

Op deze website deel ik mijn ervaringen, projecten en inzichten. Ik ben altijd op zoek naar groei en ontwikkeling, en ik hoop dat mijn verhaal en kwaliteiten tot inspiratie kunnen dienen. Mocht je vragen hebben of interesse hebben in samenwerking, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Oscar Haegens